Vi söker en Platschef med inriktning nyproduktion

Reomti är ett komplett byggföretag som erbjuder renovering, ombyggnad, tillbyggnad och nybyggnation. Våra byggarbetsplatser finns runt om i Storstockholmsområdet och huvudkontoret ligger i Hammarby Sjöstad. Företaget grundades 1993 och idag är vi ca 60 anställda varav 40 tjänstemän och 20 hantverkare. Omsättningen för det pågående bokslutsåret är ca 480 MSEK.

Vi erbjuder fastighets- och förvaltningsbolag, byggledningsföretag och bostadsrättsföreningar en engagerad byggpartner med brett kunnande. Oavsett vilket uppdrag vi genomför är det relationer vi bygger. Att våra kunder och samarbetspartners upplever ett värde av det vi levererar är nyckel för vår framgång.

Platschef inom nyproduktion

Vill du jobba i ett familjärt och värderingsstyrt bolag med stabil ekonomi? Gillar du att arbeta i en självständig roll där du får stort mandat och möjlighet att påverka? Kanske har du erfarenhet som platschef eller så är du en rutinerad arbetsledare. Vi erbjuder en utvecklande roll där du kan få möjlighet att bredda din kompetens och där du blir en viktig spelare för oss. Du kommer till ett modernt bolag som ständigt utvecklas och där vi har kul tillsammans!

Tjänsten

Som platschef är du operativt ansvarig för ett eller flera av våra byggprojekt. Du har personalansvar för en arbetsledare och för några yrkesarbetare samt samordningsansvar för våra underentreprenörer. Du kommer att arbeta främst med nyproduktionsprojekt av bostäder upp till 100 lägenheter. Men kan även bli involverad i ROT-projekt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Resultatansvar och resultatuppföljning
 • Ansvar för produktionskalkyl
 • Tidsplanering med produktionstidplan med intern och extern uppföljning
 • Delaktig i projektering
 • Ansvarig för kommunikation inkl uppföljningsmöten med beställare
 • Samordningsansvarig på arbetsplatsen med UE och mot den egna projektgruppen
 • Arbetsmiljöansvar BAS-U
 • Säkerhetsansvar på arbetsplatsen

Vårt fina huvudkontor ligger på Hammarby Kajgata 12 i Hammarby Sjöstad. Dina kommande projekt kommer att finnas runtom i Stockholmsregionen.

Vi erbjuder

Företagskulturen är trivsam och prestigelös och bolaget har god lönsamhet och stabil ekonomi. Vi har högt yrkeskunnande och gott renommé på marknaden. Det finns en stark ”vi-känsla” i bolaget och starkt förankrade värderingar.

Din bakgrund och person

 • Erfarenhet som platschef eller arbetsledare gärna inom nyproduktion
 • Erfarenhet från ansvar för produktionsbudget och produktionstidplaner
 • Gärna eftergymnasial utbildning inom bygg
 • Gärna BAS-U
 • Goda kunskaper i Officeprogrammen och kännedom om affärssystem
 • Meriterande med erfarenhet från att arbeta i Byggsamordnaren (system)
 • Meriterande om du har lett andra ledare tidigare

Vi söker dig som har ett starkt driv utan att göra avkall på säkerhet eller kvalitet, som har vilja att utvecklas och som är lösningsorienterad. Du är självgående, har förmåga att lyssna och har lätt för att samarbeta. Vi värdesätter prestigelösa medarbetare som tar ansvar och som tycker om att ha roligt på jobbet tillsammans med oss!

Din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 11 november 2021.
Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. I denna rekrytering samarbetar vi med Proper People och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Mattsson  070-377 17 21. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.

https://properpeople.teamtailor.com//jobs/1392118-platschef-till-reomti-med-inriktning-nyproduktion?utm_campaign=jobs-widget&utm_source=properpeople.teamtailor.com&utm_content=jobs&utm_medium=web

Proper People är ett rekryteringsföretag specialiserat på att stödja bolag att nå sina affärsmål genom ledarstödd rekrytering, personbedömningar och konsultförmedling främst av chefer och specialister inom fastighetsbranschen. Läs mer på www.properpeople.se.